OM OS

Kennel Hedegård er en lille, men seriøs brugshundekennel, der bygger på resultatgivende blodlinier, hvor væsen og sundhed hos hundene kommer i første række, ligesom vi bestræber os på at give hvalpekøbere en saglig og seriøs behandling.

Kennel Hedegård gør alt for at opdrætte hunde, der besidder væsen, drift, førbarhed og den belastbarhed, der kræves for at være konkurrencehund, tjenestehund eller blot en god og velafbalanceret familiehund, der ligeledes er børnenes ven.

Vi avler med henblik på super væsen og drift, hvor det er vigtigt at både handhund og tæve er 100 procent i orden. Vi avler ligeledes kun med hunde, der har forbedrende HD-index.

Kennel Hedegård udvælger avlshan, således at de passer til tævens kvaliteter og blodlinier, hvorfor vi ikke nødvendigvis bruger nr. 1 eller 2 fra en konkurrence.

Kennel Hedegård gør meget ud af prægningen af vores hvalpe og vi tager ferie i den vigtigste prægningstid hos hvalpene, således vi kan præge hvalpene med hensyn til bla. bilkørsel, forskellige miljøer og børn, således at vi afleverer et godt rå-materiale til de nye ejere.

Gennem tiderne har kennel Hedegård haft mere end 50 DM-deltagere i Politihundeforeningen, DCH og Schæferhundeklubben, samt Nordisk Mesterskab og kval til VM. Endvidere har flere af vores hunde været kåret til Årets Politihund.

Kennel Hedegård består af Mille Hansen og karsten Hedegaard.

Mille og Karsten har i flere år trænet hund sammen og har samme tilgang til hundetræning og hvad en hund skal indeholde, hvorfor de har indgået samarbejdet i Kennel Hedegård.

Mille har trænet hund i en del år og konkurreret i Schæferhundeklubben og i Politihundeforeningen. Mille er opvokset i et hjem med schæferhunde og avl af disse. Samtidig har Mille været konkurrence-rytter og dommer inden for heste-sporten.

Karsten har været tjenestehundefører ved Politiet i 13 år. Herunder har han været instruktør på Politiets Hundeskole på alle niveauer.

Karsten har desuden været DM-deltager i Schæferhundeklubben og i Politihundeforeningen flere gange med flere hunde.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes